𝟳. 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟮. godine zapišite kao dan za pamćenje jer će tako i biti!

Petogodišnji USAID-ov Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD), obilježavamo završnom, ali ne tako običnom, konferencijom koja nosi naziv “Pusti priču da živi”.

Konferencija će okupiti naše partnere, kolege i kolegice iz organizacija civilnog društva, medijske predstavnike i predstavnice iz cijele Bosne i Hercegovine.

Želimo iskoristiti ovu svečanu priliku da pokažemo ključne rezultate koji su proizašli iz našeg medijskog programa te prezentovati novi medijski portal www.objavi.ba kao Hub za građane novinare i građanke novinarke, ali i kao jedan od ključnih nasljeđa Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) koji će služiti kao pionir i osnova za podršku razvoja i promociju građanskog novinarstva u Bosni i Hercegovini.

Mario Drmać, Kristina Ljevak, Emela Burdžović-Slipičević, Helem Nejse i Srđan Puhalo su samo neka od imena koja će svojim prisustvom učiniti završnu konferenciju drugačijom od onih na koje ste navikli/e.

Družimo se online putem 3D virtuelne platforme https://konferencija.imep.ba/ , jer kao što već znate – 𝘀 𝗻𝗮𝗺𝗮 𝘀𝗮𝗺𝗼 𝗻𝗼𝘃𝗮 𝗶 𝗻𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷𝗮 𝗶𝘀𝗸𝘂𝘀𝘁𝘃𝗮 𝗱𝗼𝗹𝗮𝘇𝗲 𝘂 𝗼𝗯𝘇𝗶𝗿 !

Četvrtak, 𝟳.𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟮. godine, 𝟭𝟭:𝟬𝟬𝗵.

Program konferencije pronađite OVDJE .

Ponesite samo dobro raspoloženje koje ćemo mi učiniti još boljim i vidimo se!

OSTAVITI ODGOVOR