Objavljeno na: trendradio.ba

”Da li vam je potreban odmor u svemu ovom, kako i gdje ga provesti” tema je o kojoj smo razgovarali sa psihologinjom Doma zdravlja Velika Kladuša Selmom Sarajlija. Tokom razgovora Sarajlija je skrenula pažnju da unatoč tome što trenutna situacija ne omogućava lagan način putovanja kao što je to bilo nekada, odmor ne mora uvijek značiti putovanje. Svoja razmišljanja o putovanjima sa nama je podijelila i kolegica Nadina Ahmetagić.
Razgovor poslušajte danas u 14h, na talasima Trend radija.

Ovaj sadržaj je nastao u okviru projekta „Profesionalni mediji, poluga društvenog oporavka nakon pandemije“, koji realiziraju Medijske inicijative i Trend radio Velika Kladuša.

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na internet  portalu IMEP.ba su odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuju ciljeve ili stavove Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) ili CPCD-a.

Sve komentare i sadržaje, prije nego budu vidljivi na portalu, mora odobriti administrator.

Svi sadržaji, kao i stavovi i mišljenja komentatora, odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija portala IMEP.ba je dužna da u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju te potiču na nasilje, ukloni neprimjereni sadržaj i nadležne organe obavijesti o pristiglom komentaru.

OSTAVITI ODGOVOR