Objavljeno na www.salter.ba (05.10.2020.)
Autor: Nermin Čaušević

DJ-ing kao zanimanje nova je najrazvijenija grana među mladima koje se traže i još uvijek nisu sigurni šta žele u životu. Posljednja istraživanja pokazala su da je u Federaciji broj DJ-eva premašio ukupan broj zaposlenih.

Samo u Kantonu Sarajevo na svakog trećeg čovjeka imamo po sedam DJ-eva. Treba napomenuti da je broj fitnes trenera pao i konstantno pada, dok je broj nutricionista stabilan i nije zabilježio bitne oscilacije.

Što se tiče samog DJ-inga, na žalost još uvijek nemamo nijednog profesionalca, što znači da niko ne živi primarno od ovog zanimanja. Uglavnom je zanimanje DJ sekundarno pa se po danu lijepi keramika, a navečer pušta muzika.

Tekst je satiričnog karaktera.
NAPOMENA: Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba su odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.
Sve komentare i sadržaje, prije nego budu vidljivi na portalu, mora odobriti administrator.
Svi sadržaji, kao i stavovi i mišljenja komentatora, odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je dužna da u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje, ukloni neprimjereni sadržaj i nadležne organe obavijesti o pristiglom komentaru.

OSTAVITI ODGOVOR