Objavljeno na www.salter.ba (04.12.2020.)
Autor: Nermin Čaušević

Nesvakidašnja situacija desila se danas u Sarajevu kada je u hitnu pomoć došao mladić kojem je mobitel upao u uho. Brzom intervencijom medicinakog osoblja hitne pomoći telefon je uklonjen iz uha mladića i na svu sreću telefon nije napravio nikakva oštećenja u ušnoj duplji.

Kako Šalter nezvanično saznaje, mladić je 4 dana pokušavao da dobije dom zdravlja kako bi prijavio blage simptome korone. U međuvremenu on je prestao osjećati simptome, privatno se i testirao i dobio negativan Korona test, ali i dalje nije mogao dobiti dom zdravlja. Na kraju je četvrti dan, umoran od silnog zvanja, doslovno ležao na telefonu i tom prilikom je njegov Iphone ostao zaglavljen u ušnoj duplji. 

Zanimljiva je i konstatacija doktora kako je telefon koji su izvadili iz uha mladića i dalje birao broj doma zdravlja na koji se ni tada niko nije javljao.

Tekst je satiričnog karaktera.
NAPOMENA: Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba su odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.
Sve komentare i sadržaje, prije nego budu vidljivi na portalu, mora odobriti administrator.
Svi sadržaji, kao i stavovi i mišljenja komentatora, odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je dužna da u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje, ukloni neprimjereni sadržaj i nadležne organe obavijesti o pristiglom komentaru.

OSTAVITI ODGOVOR