Objavljeno na www.salter.ba (02.11.2020.)
Autor: Nermin Čaušević

Nermin Muzur, jedan od osnivača stranke Narod i Pravda te ljubimac Elmedina Konakovića, kandidat je za načelnika općine Ilidža. Nermin je u centar pažnje došao nakon što se saznalo da je dugo prodavao žensku kozmetiku, a u jednom intervju čak je i izjavio da je jedina stvar bez koje ne može, labelo.

Kako šalter saznaje, na predizbornom skupu koji je održan u naselju Otes, desila se nesvakidašnja situacija. Nermin Muzur je u jednom trenutku izgovorio rečenicu: “Ćast i ćestitost, ćovjeka ćini ćovjekom” te na taj način deset lektora doslovno poslao na psihijatriju.

Predizborna kampanja i borba za načelničko mjesto na Ilidži između generala Fikreta Prevljaka i Nermina Muzura jako je neizvjesna i biće zanimljivo do samog kraja. Muzur svakako ima velike šanse, samo ga ne treba pojaćavati kad prića.

Tekst je satiričnog karaktera.
NAPOMENA: Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba su odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.
Sve komentare i sadržaje, prije nego budu vidljivi na portalu, mora odobriti administrator.
Svi sadržaji, kao i stavovi i mišljenja komentatora, odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je dužna da u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje, ukloni neprimjereni sadržaj i nadležne organe obavijesti o pristiglom komentaru.

OSTAVITI ODGOVOR