Objavljeno na www.salter.ba (10.10.2020.)
Autor: Nermin Čaušević

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović prije tri dana pisao je američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i njegovoj ženi koji su oboljeli od covida.

U dirljivom pismu Šefik se podsjedio na njihovo prelijepo djetinstvo i kako su se u Zavidovićima  igrali klikera te zajedno učili plivati na Krivaji. Džaferović koji je inače jako reprezentativan i sam po sebi je takva pojava da ste možda nekad bili sa njim, ali niste ga primjetili.

U kratkom odgovoru koji je došao na adresu Predsjedništva BiH, na našem jeziku je pisalo “Ja ne znam ko si ti”. Da li je ovo neki zavidovićki humor i jel’ Trump zboravio Zvidoviće i Krivaju, sami prosudite.

Tekst je satiričnog karaktera.
NAPOMENA: Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba su odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.
Sve komentare i sadržaje, prije nego budu vidljivi na portalu, mora odobriti administrator.
Svi sadržaji, kao i stavovi i mišljenja komentatora, odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je dužna da u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje, ukloni neprimjereni sadržaj i nadležne organe obavijesti o pristiglom komentaru.

 

OSTAVITI ODGOVOR