Objavljeno na www.salter.ba (17.10.2020.)
Autor: Nermin Čaušević

Vijest da je Bakir Izetbegović obolio od korone odjeknula je i trenutno je glavna tema svih domaćih medija. Prvi u bošnjaka se osjeća dobro i dobit će najbolju moguću pomoć te tretman kakav je imao Donald Trump.

Karanten od 14 dana, Prvi u bošnjaka će provesti u trezoru, jer je to jedino mjesto gdje je boravio toliko dug period. Raspisan je i konkurs za dostavu hrane ića i pića za vrijeme karantena. Podršku za vrijeme trajanja karantena Bakiru će pružiti i njegovi asistenti, koji će se u znak solidarnosti, samoizolovati u svojim kućama. Očekuje se da će i KCUS preventivno zatvoriti vrata za prijem novih pacijenata, kako bi svi kapaciteti bili slobodni u slučaju da zatreba Prvom u bošnjaka.

Bakiru svakako želimo brz oparavak, a mi ćemo pratiti razvoj situacije. Da li SDA stranka može prve dvije sedmice izdržati bez svog predsjednika ?

Tekst je satiričnog karaktera.
NAPOMENA: Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba su odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.
Sve komentare i sadržaje, prije nego budu vidljivi na portalu, mora odobriti administrator.
Svi sadržaji, kao i stavovi i mišljenja komentatora, odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je dužna da u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje, ukloni neprimjereni sadržaj i nadležne organe obavijesti o pristiglom komentaru.

OSTAVITI ODGOVOR