Objavljeno na www.facebook.com (septembrar-avgust, 2020.)

Crta: Elmedin Došlo

Trumpova olovka poklonjena Aleksandru Vučiću, već započete predizborne aktivnosti opozicionih stranaka, sporna diploma direktora OSA-e, kao i druge aktuelne teme u BiH i regionu i ovaj put su inspirisale Eldeina Došlu.

IMEP-ov New Voices Elmedin Došlo inače crta karikature u kojima predstavlja aktuelna dešavanja iz raznih sfera života s naglaskom na političare ali i građane i odnos birača prema dešavanjima.

IZVOR: https://www.facebook.com/groups/1670463276384317/

NAPOMENA:
Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE. Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

 

OSTAVITI ODGOVOR