Prijavite se na panel diskusiju “Umrežavanje profesionalnih online medija”

0
405

Centar za promociju civilnog društva organizira Panel diskusiju između profesionalaca iz Online medija u BiH, da u stručnoj debati i međusobnom dijalogu pronađu najbolji način zajedničkog djelovanja u cilju zaštite svojih medija od različitih uticaja koji ugrožavaju njihovu profesionalnost.

Događaj će se održati u petak, 28. februara/veljače 2020. godine u hotelu Bosnia, Kulovića 9, Sarajevo, sa početkom u 9:30h.

Ukoliko ste uvjerenja da je poželjan zajednički nastup Online medija prema javnosti, medijskoj zajednici i organima vlasti, te smatrate da je neophodno zaštititi novinarski rad i opstanak slobodnih i profesionalnih Online medija u BiH putem nekog oblika umrežavanja profesionalnih Online medija, u tom slučaju se Vaši ciljevi podudaraju sa ciljevima ovog skupa.

Organizator snosi putne troškove za sve učesnike, te smještaj za one učesnike čije je mjesto stanovanja udaljeno 200 i više km od Sarajeva kao mjesta održavanja panel diskusije.

Broj učesnka je ograničen. Poziv je otvoren do popunjavanja mjesta. Svoje učešće možete potvrditi popunjavanjem aplikacije OVDJE.

Agendu možete preuzeti OVDJE.

Događaj se realizira u okviru USAID-ovog Programa osnaživanja nezavisnih medija u BiH.

Dobro nam došli, radujemo se susretu, druženju i dobrom dijalogu.

OSTAVITI ODGOVOR