GRAĐANIN NOVINAR: Izložba slika sa 20-te međunarodne likovne kolonije Breške-Tuzla

0
1

Piše: Izudin

U Međunarodnoj galeriji “Kristijan Kreković” u Tuzli otvorena je izložba slika sa 20-te Međunarodne likovne kolonije Breške-Tuzla. Na izložbi su postavljeni radovi 12 likovnih umjetnika iz BiH i inostranstva koji su svoje radove radili na Koloniji od 30.06.2019. do 05.07.2019. godine.


Nešto više o izložbi su rekli Marina Trogrlić – učesnica Kolonije, Ivica Kovačević – predsjednik HKD “Napredak” iz Tuzle i Srđan Mičanović – ministar za kulturu, sport i mlade u Vladi kantona Tuzla, koji je i otvorio izložbu.

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

 

 

OSTAVITI ODGOVOR