Nejra Džananović preuzela poklone osvojene u IMEPovom kvizu u programu radija Otvorena mreža

0
283

Piše: IMEP tim

Učesnica u IMEPovom kvizu o novinarstvu i građanskom novinarstvu Nejra Džananović preuzela je svoje poklone – priručnik, šoljice za kafu, kišobran, privjeske za ključeve koji svjetle…  Ona je tačno odgovorila na svih deset postavljenih pitanja i čestitamo joj od srca na tako visokom stepenu medijske pismenosti. Rekla je i da je zainteresovana za građansko novinarstvo i da će možda početi objavljivati na imep.ba i konkurisati za grant za New Voices ili nove glasove.

Kviz emitujemo svakog utorka od 13 do 14 sati/časova u programu radija Otvorena mreža i u live-u na IMEPovom facebook profilu objavi.ba, a u svakoj emisiji je gost neko od korisnika IMEPovog New Voices granta (granta za nove glasove). 14. januara to je bio Amar Redžepagić, komunikolog i gamer koji na blogu “Plejka” piše o kompjuterskim igrama.

Pitanja u kvizu generalno nisu teška, a sva su kreirana iz materijala koji se nalaze na IMEPovoj web-strani www.imep.ba u sekciji “Baza znanja”. No razgovori sa korisnicima New Voices grantova su višestruko korisni za sve one koji razmišljaju da se angažuju kao građani novinari i eventualno konkurišu za grant.

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

 

OSTAVITI ODGOVOR