Radionica – Facebook kao marketing alat

0
194

Prisustvo potvrditi najkasnije do 26. novembra 2019. godine do 15:00h.

Media Lab i Centar za promociju civilnog društva pozivaju sve zainteresovane građane/ke novinare/ke, studente/kinje, omladinske organizacije, blogere/ke i sve one željne novih znanja i vještina da dođu na radionicu “Facebook kao marketing alat”.

Radionica će se održati u srijedu, 27. novembra 2019. godine s početkom u 12:00 sati u prostorijama Centra za promociju civilnog društva, ul. Gradačačka b.b. Sarajevo.

Agendu radionice možete preuzeti OVDJE.

Društvene mreže su danas postale neizostavan alat kada je riječ o marketingu. Omogućavajući direktan kontakt sa klijentima kroz tekstove, videe, fotografije sve veći broj ljudi odlučuje se za ovaj metod poslovanja. Tim Media Lab-a će vam pokazati kako možete uz jednostavna pravila i tehnike kreirati vrhunske Facebook sadržaje.

Za sve vas koje zanima kako se kreiraju kvalitetne objave i infografike pozivamo vas da nam se pridružite na radionici tako što ćete svoje prisustvo potvrditi OVDJE najkasnije do 26.11.2019. godine do 15:00h.

Broj mjesta je ograničen na dvadeset (20) učesnika/ca i prijave su otvorene do trenutka popunjavanja slobodnih mjesta.

Media Lab je multimedijalni prostor smješten u prostorijama CPCD-a, koji služi kao mjesto za učenje, informisanje i okupljanje mladih kreativnih osoba. Nudimo tehničku podršku svim dobitnicima grantova i svima koji žele da se aktiviraju kroz građansko novinarstvo, a nemaju adekvatnu podršku za realizaciju svojih ideja. Media Lab djeluje u okviru USAID-ovog „Programa osnaživanja nezavisnih medija“ koji u BiH implementiraju Centar za promociju civilnog društva i Otvorena mreža.

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite putem e-maila: medialab@imep.ba ili putem telefona +387 33 644 810 i +387 62 147 273.

 

OSTAVITI ODGOVOR