GRAĐANIN NOVINAR: Katastrofalno opšte stanje u klinici za zarazne bolesti UKC Tuzla

0
14
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piše: 400500600

Molim gradske vlasti da kažu zašto novac ulažu u sve osim u Kliniku za infektivne bolesti pri Univerzitetskokliničkom centru u Tuzli!

Bila sam svjedok tog pakla u Klinici za infektivne bolesti. Ležala sam sa curicom u februaru mjesecu i doživjela sam užas. Od kuće sam morala donijeti grijalicu, posteljinu i sve ostalo. Doktori su jako neljubazni osim izuzetaka načelnika i medecinara. Još gore smo se tamo razboljeli i ja i dijete. Objavila sam i slike, dala na sve društvene mreze i tv-kuće i od tada do dana današnjeg ništa se nije promijenilo.

Pisala sam i Ministru zdravstva u Vladi kantona Tuzla,  no ni on nije reagovao. To je sramota za jednu kliniku jer uvjeti su katastrofalni: nema posteljine, madraci pocijepani, hladno kao u hladnjači.

Na sve to naš gradonačelnik Jasmin (Imamović-op.ured.) misli da ulaže u svoju korist u Panonska jezera, a za bolnicu ga nije briga – nek’ se bolesnici pate.

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

 

OSTAVITI ODGOVOR