eTrafika: Može i drugačije – Dođite na promociju časopisa i mini sajam

0
91

Objavljeno na etrafika.net (17.09.2019.)

Autor: eTrafika.net

Udruženje građana „eTrafika.net“ organizuje izložbu fotografija, promociju časopisa i mini sajam pod nazivom „Može i drugačije“, u utorak, 24. septembra, od 19 časova u Lonac Hubu u Banjaluci.

Radi se o završetku istoimenog projekta koji je okupio studente iz Banjaluke, koji su prošli obuku iz oblasti foto i online novinarstva. Ovi mladi ljudi su zatim dobili zadatak da u svojoj okolini pronađu pozitivne primjere djelovanja u umjetničkoj, sportskoj, kulturnoj, aktivističkoj, preduzetničkoj ili bilo kojoj drugoj oblasti. Tako su se oni osposobili za rad u online medijima te svojim pozitivnim pričama svima dokazali da zaista može i drugačije!

Posjetioci ovog događaja će imati priliku da pogledaju fotografije koje su učesnici projekta snimili tokom svog rada na terenu, te dobiju na poklon časopis u kome su objedinjene sve ove priče. Pored toga, junaci objavljenih priča će na ovom događaju predstaviti svoj rad putem jednodnevnog mini sajma koji će biti organizovan unutar Huba.

Prostorije Lonac Huba nalaze se u Gospodskoj ulici, na 13. spratu Malbašićeve zgrade.

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

 

OSTAVITI ODGOVOR