Portal Tačno.net: Mladi genije Dženan Kovačić – Znanjem ćemo se izboriti za bolju budućnost i prevladati traumatičnu prošlost

  0
  1

  Objavljeno na tačno.net (10.09.2019.)

  Autor: Amer Bahtijar

  Mladi naučnik Dženan Kovačić gost je našeg podcasta. Sa Dženanom smo razgovarali o kulturi sjećanja te o njegovom lijeku za  tuberkulozu, kojom je zaražena 1/3 svjetske populacije a koja godišnje uzme 1.6 miliona života. 

  Izvor: https://www.tacno.net/graditelji-mira/mladi-genije-dzenan-kovacic-znanjem-cemo-se-izboriti-za-bolju-buducnost-i-prevladati-traumaticnu-proslost/

  NAPOMENA: 

  Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

  Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

  Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

   

  OSTAVITI ODGOVOR