Face TV: Mirza Mušija – “To što želite, mora biti plemenito!”

  0
  182

  Objavljeno na face.ba (05.08.2019.)

  Autor: Face TV

  Iako je vrijeme instant sadržaja, vrijeme u kojem su kultura i umjetnost poprilično marginalizirani, postoje inicijative koje rezultatima pokažu kako se trud, zalaganje, te osluškivanje publike i novih tokova ipak isplate i pokažu kao čudotvorni.

  Centri za kulturu su mjesta koja bi trebala da obrazuju nove naraštaje, čuvaju kulturnu baštinu, te obogaćuju kulturno- umjetnički život mjesta u kojem se nalaze. Upravo takav primjer imamo u Kaknju, gdje je sadašnji direktor, glumac Mirza Mušija, uspio da spoji umjetničko iskustvo i poduzetničku znatiželju, sa temeljitim osluškivanjem publike i savremenih tokova, te postiže zavidne rezultate i rekordnu posjećenost sadržaja koje centar nudi.

  Izvor: https://www.face.ba/biznis/imam-ideju/mirza-musija-to-sto-zelite-mora-biti-plemenito/25661/preview

  NAPOMENA:

  Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

  Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

  Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

  OSTAVITI ODGOVOR