Objavljeno na Facebook (20.06.2020.)

Autor: Aleksandar Trifunović

Od početka 2018. godine vlasti u BiH bilježe dolazak preko 26 000 migranata. Sva težina problema kao da se sručila na nekoliko gradova. Bihać je jedan od njih. Ekipa BUKE posjetila je Bihać i razgovarala sa ključnim akterima o svim aspektima ovog gorućeg problema. Na pitanja Aleksandra Trifunovića, urednika BUKE odgovaraju gradonačelnik Bihaća, migranti, predstavnici UNHCR, građana Bihaća, medija…

BUKA TV: Bihać, zaboravljeni grad migranata

BUKA TV emisija: Od početka 2018. godine vlasti u BiH bilježe dolazak preko 26 000 migranata. Sva težina problema kao da se sručila na nekoliko gradova. Bihać je jedan od njih. Ekipa BUKE posjetila je Bihać i razgovarala sa ključnim akterima o svim aspektima ovog gorućeg problema. Na pitanja Aleksandra Trifunovića, urednika BUKE odgovaraju gradonačelnik Bihaća, migranti, predstavnici UNHCR, građana Bihaća, medija..

Posted by BUKA on Saturday, June 29, 2019

Izvor: https://www.facebook.com/watch/?v=2867512699930035

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

OSTAVITI ODGOVOR