Objavljeno na Facebook (10.05.2019.)

Autor: Aleksandar Trifunović

Iz ove škole polaznici ne bježe sa časova, idu u nju čak i praznicima….

Osnovana 2012. godine, Mostarska škola roka povezala je mlade Mostara ali i cijele BiH kao niko nikada do tad. Aleksandar Trifunović, urednik BUKE, razgovarao je sa Orhanom Maslom Ohom, idejnim tvorcem škole, kao i sa brojnim pedagozima, učenicima, muzičarima o značaju ove škole za sve nas….

BUKA TV Mostar Rock School

BUKA TV emisija o Rok školi Mostar. Iz ove škole polaznici ne bježe sa časova, idu u nju čak i praznicima…. Osnovana 2012. godine, Mostarska škola roka povezala je mlade Mostara ali i cijele BiH kao niko nikada do tad. Aleksandar Trifunović, urednik BUKE, razgovarao je sa Orhanom Maslom Ohom, idejnim tvorcem škole, kao i sa brojnim pedagozima, učenicima, muzičarima o značaju ove škole za sve nas….

Posted by BUKA on Saturday, July 6, 2019

Izvor: https://www.facebook.com/watch/?v=408444573211723

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

OSTAVITI ODGOVOR