Objavljeno na Facebook (10.06.2019.)

Autor: Aleksandar Trifunović

Razgovarali smo sa hrabrim ženama Kruščice koje su više od 500 dana svojim tijelima branili istoimenu rijeku od investitora i države koji su na rijeci, koja danas teče na biološkom minimumu, imali naum da naprave 4 mini hidrocentrale.

Braneći svoju rijeku odbranile i sve nas, dajući primjer cijelom društvu kako se zaista brani zemlja koju voliš i koju želiš da ostaviš u amanet svom potomstvu.

BUKA TV – Hrabre žene Kruščice

Razgovarali smo sa hrabrim ženama Kruščice, koje su više od 500 dana svojim tijelima branili istoimenu rijeku od investitora i države koji su na rijeci, koja danas teče na biološkom minimumu, imali naum da naprave 4 mini hidrocentrale. Braneći svoju rijeku odbranile i sve nas, dajući primjer cijelom društvu kako se zaista brani zemlja koju voliš i koju želiš da ostaviš u amanet svom potomstvu.

Posted by BUKA on Sunday, September 22, 2019

Izvor: https://www.facebook.com/watch/?v=237126287226249

NAPOMENA:

Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

OSTAVITI ODGOVOR