Piše: IMEP

Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) objavljuje treći poziv za apliciranje za Media Production i Media Mixer grantove.

IMEP je USAID-ov petogodišnji program (april 2017 – april 2022.) sa glavnim ciljem da doprinese nezavisnosti medija i slobodi izražavanja u Bosni i Hercegovini kroz jačanje održivosti medija, podizanju kvaliteta medijskog sadržaja, jačanju kapaciteta novinara, osiguranju pravne podrške medijskim organizacijama i novinarima, uključujući građane kao aktivne učesnike koji doprinose medijskom prostoru, sa elementima jačanja kapaciteta građana i jake promocije nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Rok za podnošenje aplikacija je 21.04.2019. godine.

Više informacija o objavljenom pozivu možete pronaći OVDJE.

Zahtjevi za eventualna pojašnjenja u vezi sa ovim Javnim pozivom trebaju biti upućeni isključivo putem e-maila na adresu grantovi@imep.ba sa naznakom reference poziva (IMEP/MGS-MP-03 ili IMEP/MGS-MM-03) i nazivom aplikanta u Subject-u e-maila.

Odgovori na pitanja će biti objavljeni na web stranici projekta www.imep.ba u skladu sa datumom koji je predstavljen u rasporedu.

Informativna sesija će se održati 01.04.2019. u 11:00h u prostorijama Centra za promociju civilnog društva (Gradačačka bb) uz mogućnost prisustva online.

 

OSTAVITI ODGOVOR