OTVORENA MREŽA raspisuje javni poziv za novinare, kamermane, montažere, ton majstore, majstore svjetla, producente, scenariste, scenografe, kostimografe, režisere, glumce, nezavisne autore kratkih audio-video fromi, grafičke dizajnere, zainteresovane za povremene i privremene poslove.

Odabir kandidata će na osnovu dole navedenih kriterija birati komisija koju će imenovati OTVORENA MREŽA, a odabrani kandidati će biti stavljeni na Listu odobrenih i kvalifikovanih ponuđača iste i koja će biti na snazi narednih 12 mjeseci, ali i  dopunjavana početkom svake naredne kalendarske godine ukoliko se ne ukaže potreba za istim ranije.

Odobreni i kvalifikovani ponuđači biće pozivani po potrebi kako bi bili angažovani u skladu sa njihovim mogućnostima u datom trenutku.

Sve infromacije o javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

Vaše prijave – CV za fizička lica i portofolio za pravna lica – možete dostaviti: poštom ili lično na adresu: OTVORENA MREŽA, Hamdije Čemerlića 21, 71 000 Sarajevo, s naznakom „Za prijavu na Javni poziv brOM-1-2019“ ili na e-mail: info@otvorenamreza.ba s naznakom „Za prijavu na Javni poziv brOM-1-2019“;

Krajnji rok za dostavljanje je 18.03.2019. do 15:00 sati.

 

OSTAVITI ODGOVOR