Face TV: Originalan domaći brand za djecu „Senses“

  0
  25

  Objavljeno na: Face.ba (06.01.2018.)

  Kao što Herman Hesse u romanu Siddhartha kaže: “Kada baciš u vodu kamen, on najbržim putem tone do dna. Tako je to i kada čovek ima neki cilj, neku nameru”

  U našoj priči, Mirela Džinić je ta koja godinama nije odustajala od svog sna, radila je u banci, a sanjala da radi kao dizajnerka. Sve vrijeme je paralelno radila na ostvarenju svog sna, tako da je njena namjera morala biti realizovana. Vlasnica dječijeg brenda “Senses” priča svoju priču…

  Izvor: https://www.face.ba/biznis/imam-ideju/originalan-domaci-brand-za-djecu-senses/5891?fbclid=IwAR01MCKFUYfhWtKsCdgygeKL0I5XvHFFuBDV4_jKAttcdyIH3PaZZuxdBSU

  NAPOMENA:

  Objavljeni sadržaj i komentari na web stranici IMEP.ba je odgovornost autora sadržaja (fizičke ili pravne osobe) i ne reflektuje ciljeve ili stavove Pograma osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), CPCD-a ili OTVORENE MREŽE.

  Svi komentari i sadržaji se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.

  Svi sadržaji kao i stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija IMEP.ba je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru, te isti ukloniti čim bude uočen ili prijavljen.

   

  OSTAVITI ODGOVOR