Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) objavljuje drugi poziv za apliciranje za Media Production i Media Mixer grantove.

IMEP je USAID-ov petogodišnji program (april 2017 – april 2022.) sa glavnim ciljem da doprinese nezavisnosti medija i slobodi izražavanja u Bosni i Hercegovini kroz jačanje održivosti medija, podizanju kvaliteta medijskog sadržaja, jačanju kapaciteta novinara, osiguranju pravne podrške medijskim organizacijama i novinarima, uključujući građane kao aktivne učesnike koji doprinose medijskom prostoru, sa elementima jačanja kapaciteta građana i jake promocije nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Rok za podnošenje aplikacija je 31.07.2018. godine.

Više informacija o objavljenom pozivu možete pronaći OVDJE.

Zahtjevi za eventualna pojašnjenja u vezi sa Javnim pozivom trebaju biti upućeni isključivo putem e-maila na adresu grantovi@imep.ba sa naznakom reference poziva – IMEP/MGS-MP-02 ili IMEP/MGS-MM-02, te nazivom aplikanta u Subject-u e-maila.

Rok za postavljanje pitanja je 03.07.2018. godine do 17:00h.

Odgovori na pitanja će biti objavljeni na web stranici projekta www.imep.ba u skladu sa datumom koji je predstavljen u rasporedu.

Informativna sesija će se održati 03.07.2018. godine u 11:00h u prostorijama Centra za promociju civilnog društva (Gradačačka bb) uz mogućnost prisustva online.

Formular prijave za informativnu sesiju možete popuniti OVDJE.

OSTAVITI ODGOVOR